Bejelentés


Mercy Nagykorúság bálja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Élmény beszámoló

A kengyel.info oldalról letöltve: Élménybeszámoló Beküldő: klau19. Beküldés időpontja: 2011. 01. 17. 09:27, hétfő. Mivel időm nagy részét Szolnokon a suliban töltöm, nem mindig vagyok naprakész kis falum eseményeit illetően. Meglepetésként ért a telefon hívás, hogy tőlem, rólam kellene egy kiskori és egy mostani fénykép egy rendezvényhez, amit többek között miattam is rendeznek , mert 2010-ben nagykorú lettem. Teltek a napok és azon vettem észre magam, hogy várom a szombat estét és készülök. Természetesen elkisért a családom a barátaim, hogy ők is velem - engem -ünnepeljenek. Odaérkezésünkkor egy szép, ízlésesen diszitett terem és egy külön asztal várt bennünket, ahová az ünnepeltek ülhettek. Jó érzés töltött el! Kezdéskor a szervező, az ötlet kitalálója Mártonné Aranka megnyitotta a rendezvényt, majd a Polgármester Úr mondott egy köszöntőt. Remek színvonalas műsort láttunk a kengyeli Dalma-Dance-s lányoktol és egy profi táncos pártól, akik később salsát tanitottak a vendégeknek. Mindenkinek tetszett ez a kis tánc tanulás. Aztán következett a meglepetés, egy hatalmas a fényképünkkel gyertyákkal ,tüzijátékkal feldiszitett tortát hoztak be az asztalunkra, miközben szülinapos zenét játszottak, a vendégek tapsoltak, mi ünnepeltek pedig közösen fujtuk el a 18 szál gyertyát. Ajándékba kaptunk egy pezsgős poharat / megjegyzem fel is avattuk:)/, amelyre gravírozva volt a bál neve és a dátum: Mercy 1992-2010. A zenét a szintén kengyeli Gitt egylet szolgáltatta, a szünetekben pedig retro zenére táncolhattunk. A büfékínálat kielégitő volt, a hangulat pegig hajnalig -szerintem-nagyon szuper. A nagykorúság bálja egy hagyományteremtő bál, és bár ezen az elsőn sem mi ünnepeltek sem a vendégek nem voltunk túl sokan remélem a következőkben többen érzik úgy, hogy részt kell venniük. Akik az idén töltik a 18-at, készüljenek, legyenek jelen , mert higgyék el, felemelő érzés, amikor egy egész este egy falu ünnepli a szülinapjukat! Én a magam nevében Köszönöm az estét, és biztosan állítom, hogy jövőre ott leszek és ünnepelni fogom az idei nagykorúakat!! Klaudia

Felhívás

Egy olyan hagyományőrző rendezvényt szeretnénk indítani, ami településünkről indulna, amely felhívhatná talán az egész ország figyelmét kis falunkra, és arra hogy összefogva, mindenkit segítve milyen jól érezheti magát egy közösség. Kengyelen minden év január közepe táján megrendeznénk a Nagykorúság Bálját. Az előző évben (most az 1992-ben született) 18. életévüket betöltött lakosainkat köszöntenénk. Az ünnepelteknek természetesen jelezni kell részvételi szándékukat, mert részükre egy kis meglepetéssel készülünk.

tovább >>"Egy nap mindannyian rájövünk, hogy nem maradunk örökké gyerekek, és felnövünk."
,

Keresés a honlapon

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!